ZIO Zorgvastgoed B.V. exploiteert inmiddels een aantal locaties in Maastricht. Daarnaast is nog een aantal projecten in ontwikkeling of voorbereiding.

 
Project Amby
In de Maastrichtse wijk Amby heeft ZIO Zorgvastgoed B.V. twee praktijklocaties ontwikkeld. Een aan de Severenstraat en een aan het Severenplein. De laatste betreft een verbouwing van het oude Rabobank pand naar een nieuw multidisciplinair gezondheidscentrum. Op beide locaties bevindt zich een huisartsenpraktijk. Op de locatie Severenstraat is ook een fysiotherapiepraktijk gevestigd. Het Medisch Coördinerend Centrum ('TIPP') heeft  in maart 2012 zijn intrek genomen op de bovenverdieping van de voormalige Rabobank.Project Wittevrouwenveld
In de Maastrichtse wijk Wittevrouwenveld, aan de Marconistraat, is ZIO Zorgvastgoed B.V. in januari 2012 gestart met de realisatie van een multidisciplinair centrum waarin  een huisartsenpraktijk, een fysiotherapiepraktijk, een logopediepraktijk en een thuiszorgorganisatie hun intrek hebben genomen in september 2012.
 Project Caberg
In de Maastrichtse wijk Caberg aan de Clavecymbelstraat heeft ZIO Zorgvastgoed B.V. een zogenaamde zorgboulevard met zo’n 943 m2 aan zorg gerealiseerd. Hierin zijn diverse huurders gevestigd, zoals een logopediepraktijk en een fysiotherapiepraktijk. Binnenkort start op deze locatie het eerste anderhalvelijns centrum van Maastricht.Project Scharn
In de Maastrichtse wijk Scharn aand Vijverdalsewe is een uniek multidisciplinair gezondheidscentrum opgericht. Naast de eerstelijn wordt hier ook anderhalvelijns zorg aangeboden. Hierbij worden bepaalde specialismen uit het ziekenhuis in het centrum aangeboden. Belangrijke voordelen zijn zorgkostenbesparingen, multidisciplinair overleg en een betere bediening van de patiënt. Verder is in het complex de nieuwe regionale ambulancevoorziening gevestigd van GGD Zuid-Limburg.